Γιορτινό παζάρι χειροτεχνημάτων και μεταχειρισμένων - 14/12/13

Το Τραβέρσο οργάνωσε γιορτινό παζάρι χειροτεχνημάτων και μεταχειρισμένων ειδών στον φιλικό χώρο του café bar Mescalero που βρίσκεται στη Λακήθρα Κεφαλονιάς στις 14 Δεκέμβρη 2013.

Στο παζάρι μπορούσε κανείς να βρει:

  • Χειροποίητα χριστουγεννιάτικα (και όχι μόνο) στολίδια (διακοσμητικά αντικείμενα, αγνά σαπούνια, χειροποίητες λιχουδιές σε συσκευασία δώρου, μικροδώρα για παιδιά, γλαστράκια, κ.ά.)  από την Ομάδα Χειροτεχνίας που απαρτίζεται από μέλη και φίλους του Τραβέρσο.
  • Χρησιμοποιημένα αντικείμενα χαμηλού κόστους (ρούχα, βιβλία, παιχνίδια, αξεσουάρ, κ.ά.)

Όπως και στο περσινό μας παζάρι, στόχος δεν ήταν η αύξηση της κατανάλωσης εν όψει γιορτών, αλλά η ευκαιρία να βρεθούμε και να μιλήσουμε, να κάνουμε καλή παρέα και να εντοπίσουμε όλα όσα μας φέρνουν πιο κοντά. Αν στοιχειωδώς μπορέσαμε να σας βοηθήσουμε να καλύψετε τις αυξημένες γιορτινές σας ανάγκες όσο πιο οικονομικά γίνεται, ακόμα καλύτερα! Έτσι, αφενός οι τιμές ήταν απλώς ενδεικτικές, καθώς τα έσοδα τέτοιων δράσεων διατίθενται για την οργάνωση των επόμενων κοινωνικών δράσεων του Τραβέρσο.

Το βράδυ ακολούθησε DJ Party, με τη συμμετοχή DJ’s που είχαν αδιάκοπη διάθεση για διερεύνηση της μουσικής με αποτέλεσμα να μας προτείνουν πολύ ενδιαφέροντα ακούσματα, τα οποία φυσικά οδήγησαν σε χορό…!

Ευχαριστούμε τους παλιούς καθώς και τους νέους μας φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Χειροποίητα σαπούνια

Δωράκια με σπιτικά σοκολατάκια

Βάσεις για ρεσώ

Γούρια

Στεφάνια

Κι άλλα στεφάνια!

 

 Alice in wonderland!

 

Πρόσθετες πληροφορίες